13 Ocak 2011 Perşembe

KARE,DIKDORTGEN, OVAL SEKIL KITAPLARI NOKTA BIRLESTIRME




Bu sekil kitaplarini cok begendim ben, dun daire ve ucgen olanlari ayri ayri postlarda gondermistim baktim tek tek bu is olmayacak :) bugunde kare, dikdortgen ve oval olanlari tek postta gonderiyorum. Kaynak yine kidzone siteyi incelerseniz cok guzel nokta birlestirme calismalari var.
** Dun internette gezinirken guzel bir programa rastladim, programi kullanmasi cok basit. Fotograflarla istediginiz gibi oynama imkani veriyor, birlestirip uzerine yazilar yazabiliyorsunuz, cerceveler ekleyebiliyorsunuz vs. daha once farkli bir program indirmistim ama cok basarili olamamistim onu kullanmakta, bu tam bana goreymis keske daha once kesfetseydim blogta yayinladigim fotograflarimin uzerine yazilari paintle yaziyordum hosuma gitmiyordu ama ugrasacak vaktim de yoktu simdi bol bol vaktim varken bol bol oynadim fotograflarimla asagidakileri de ayni programla yaptim, Turkiye'de hava buz gibiyken buradan sicacik fotograflarla iciniz acilsin :)
Programin adi photoscape tiklayip indirebilirsiniz isterseniz.

2 yorum:

Asis dedi ki...

Meralcim bu program iyiymiş bedavamı indiriliyor becerebilirsem iyi olur.Ayy fotolar harika bizde yine bir haftadır sis yağmur güneşi görmedik daha :( çoook öpüyorum.

Meral dedi ki...

evet asis bedava hemen indirip kurabilirsin kullanmasida kolay ben cok begendim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
site ekle site ekle Site Ekle