8 Mayıs 2010 Cumartesi

ANNELER GUNU ICIN HEDIYE ORNEKLERI

Cuma gunu iki haftadir hazirladigimiz anneler gunu programini yaptik.
Gunler oncesinden cocuklara annelerini neden sevdiklerini sorup "annemi seviyorum cunku...." seklinde baslayan cumlelerle annelerini neden sevdiklerini anlatmalarini istemistim, goruntulerini videoya cekip bir slayt hazirladim, programimiz bu goruntulerle basladi, arkasindan cocuklar daha onceden ezberledikleri anne tanimlarini ve siirlerini okudular, son olarak koro halinde butun sinif "Benim Annem.." ve " Annemize Turku" sarkilarini soyledi ve program sona erdi arkasindan yeme icme fasli geldi tabii :)
Yukarida fotografini gordugunuz anneler icin hazirladigimiz hediye, siirini okuyan cocuk hediyesini ve kartini annesine vererek anneler gununu kutladi..

Hediyenin uzerindeki yazi ise soyle: " Bazen hayal kırıklığına uğradığın oluyor, çünkü ben çok küçüğüm ve sürekli mobilyalarda ve duvarlarda parmak izlerimi bırakıyorum. Ama her gün biraz büyüyorum, bir gün bir yetişkin olacağım. Ve bütün o minicik parmak izlerim silinip gidecek. İşte elimin izi, böylece ben küçükken parmaklarımın nasıl olduğunu,her zaman hatırlayacaksın...

ANNELER GUNUN KUTLU OLSUN… "


Bu ciceklerde sabahci grubun anneler icin hazirladigi cicekler, sabahci
grubun hazirladigi slaytta ise her cocugun annesi ile birlikte cekilen fotograflari vardi bu fikirde cok guzel...
Programdaki siirleri ve sarkilari da yakinda ekleyecegim...
Son olarak kendi canim annemin ve anne olabilme sansini yakalamis herkesin ANNELER GUNUNU KUTLUYORUM.
**Aslinda ben her sene pazar gunune kadar sabremem, Cuma gununden annemin anneler gununu kutlarim ama buradan da tekrar kutlamis olayim :)

1 yorum:

Asis dedi ki...

Meral`cim annenin ve tüm miniklerin annelerinin günü kutlu olsun canim.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
site ekle site ekle Site Ekle