6 Mayıs 2010 Perşembe

ANNELER GUNU ICIN KART ORNEKLERI


Anneler gunu icin hazirladigimiz etkinlik orneklerinin devaminda annelerimize hazirladigimiz kartlar var. Yukarida gordugunuz ayicikli kartlari biz hazirladik.


Bu kalpli kart ise diger grubun hazirladigi kart. Kalp aciliyor, icinde annelere mesajlar var.
***Bugun cocuklarla birlikte oyuncak muzesine gittik. ( Fotograf cekmek yasak oldugu icin fotograf cekemedim. ) Ankara Universtesi'nin Cebeci Kampusu'nde Egitim Fakultesi'nin icinde. Sonuc tam bir hayal kirikligi idi benim icin, muze iki katli ve cok ozensiz, oraya cocuklarin gelecegi dusunulerek duvarlar, merdivenler, oyuncaklarin sergilendigi vitrinler vs. biraz daha ilgi cekici hale getirilebilirdi veya muzeyi gezdikten sonra orada cocuklarin katilabilecegi bir etkinlige yer verilebilirdi. Zaten kucuk bir yer ve cocuklar camlara bile dokundurulmadan geri goturuluyor. Butun bunlara ragmen yillar oncesinden gunumuze kalmis, yurt disindan gelmis bircok guzel oyuncak var. Cocuklar bu oyuncaklari gorunce bayiliryorlar tabii :)
Ankara'da olanlar icin bir gezi alternatifi olarak dusunulebilir. Eksikleri cok olsada boyle bir muze dusunulmesi guzel...

4 yorum:

Nezihe Ak İnci dedi ki...

Ne kadar şirin bir kart hazırlamışsınız öğretmenim :)Bu arada Ankarada oyuncak müzesi olduğunu bilmiyordum. Umarım bahsettiğiniz gerekli düzenlemeler yapılır.

Meral dedi ki...

Tesekkurler Nezihe Hanim :)
Duzenlemeler kesinlikle sart...

Şenay- Doğam dedi ki...

Çok guzel ornekler :) bu mınık kurbaalar ne guzel seylere ımzalar atıyorlar :)

Asis dedi ki...

Ayıcıklar da çok şirin,İstanbul da da var ama ben hala gidemedim.Kuzular büyüsün biraz belki onlarla gideriz :) çok öptüm canım.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
site ekle site ekle Site Ekle