19 Kasım 2009 Perşembe

KIRMIZI KITAPLAR







Kirmizi kitaplari aile katilim calismasi olarak anneleri ile beraber yaptilar, evlerinde bulduklari kirmizi renkli nesneleri bos kagitlari bir araya getirerek hazirladiklari kitaplarin icine yapistirdilar ortaya cok sirin kitaplar cikti.
Ayni calismayi sari renk icin de uyguladik, zaman ilerledikce farkli renkler icin de bu tur kitaplardan yaptirmayi dusunuyorum.

7 yorum:

Asis dedi ki...

Çoook şeker olmuş bu kırmızı kitaplar,çocuklarla harikalar yaratmaya devam ;)ben çocukken çok severdim böyle süslü defter ve kitapları..büyüdüm ama yene seviyorum ;)çoook sevgiler Meralcim...

Nur dedi ki...

harika olmuşş bunlar ellerinize sağlık canım..
sevgiler :)

Ece Nur'un Annesi "Mine" dedi ki...

Harikalar yaa.Annelerin de ellerine sağlık tabii ki =)
Vallahi ne çok isterdim anasınıfı öğretmeni olmayı ama kısmet olmadı.Hala aklımda diyebilirim de; bakalım olur mu olur birgün.Çokta araştıramıyorum.Bir ara liseye kayıt olup, 2 sene okuyup,2 sene de açıköğretimle olunabilir diye duymuştum, onun da zamanını kaçırdım galiba !
İsterdim ki; çocuğumu kendi anaokulu seviyesindeki bilgilerimle geliştirebileyim.İnşallah o da olur.Şimdilik kendi mesleğimle devam hayata =)

Nezihe Ak İnci dedi ki...

Aileleri isin icine katmak cok isabetli olmus, ellerine saglik miniklerinizin. Bizde diger kitap orneklerinin devamini bekliyoruz :)

angel dedi ki...

cok hos ve cici olmus kartlarin.cocukalrin cok sanslilar.sevgilerle

Lezzet Gemisi dedi ki...

Canım arkadaşım, ben ve cimcimem öğretmenler gününü kutluyoruz. Daha nice başarı dolu yıllar diliyoruz. Sevgiler...

Asis dedi ki...

Meralcim Öğretmenler günün kutlu olsun canım çokkk öpüyorum.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
site ekle site ekle Site Ekle