30 Ağustos 2009 Pazar

PROJE CALISMALARI AKVARYUM ve DEMET CICEK


Her yil ramazan ayinin sonunda bahsis icin gelen davulcularin davulu ne zaman caldiklarini merak ederdim benim sahur icin kalktigim saatlerde davul calan kimse olmazdi hatta gelen davulcularin bahsis almak icin davul calmis numarasi yaptiklarini dusunurdum :)

Bu sene gunum geceme karisip bir garip oldugundan , uykusuzlukdan gozlerim sismesine ragmen gun boyu birseyler eksikmisde uyursam tamamlanamazmis hissini bir turlu yenemedigimden uyuyamiyorum, boylece anlamis oldum ki davul caliyorlarmis ama ben duymuyormusum bostan yere gunahlarini aliyormusum.
Yine uykusuz bir gecenin icinden ramazan davullarinin sesiyle birlikte Ankara'dan bildiriyorum :)
Asagidaki proje calismalarini okul kapanmadan once yapmistik benim erkenden yatip erkenden kalktigim gunlerde :)
[Bu satirlar sabaha karsi 2.35 te yazilmis olup arkasindan sahur hazirlama, zar zor uykuya dalma, oglene kadar uyuma eylemlerinin arkasindan ancak simdi yayinlanabilmektedir :)]
Elisi kagitlarina cocuklarin ellerini cizdik, kestik, pipetlere dolayarak yapistirdik, vazo olarak islak mendil kutusunu alimunyum folyo ile kaplayarak kullandik.

Karton kutuyu renkli fon kartonlari ile kapladik, kagit katlama teknigi ile yaptigimiz baliklari iplerle kartona astik, deniz kabuklari ile susledik.

6 yorum:

Nur dedi ki...

anneler gününde bizde yapmıştık bu çiçeklerden. çok güzel olmuş canım ellerinize sağlık
sevgiler :)

Adsız dedi ki...

Meralcim insan çalışınca her şey düzenli oluyor aslında :) her ne kadar şikayet etsemde çalışmak aslında beni dinç tutan :))eh okullar açılınca senin de gecen gündüzün normale döner.Aslında şöyle uzun bir tembellik dönemi de canım çekmiyor değil ;)hani...sevgilerimle
asis

Lezzet Gemisi dedi ki...

meralcim, yeni bebek sahibi olan biri olarak, uykusuz kalmanın ne zor olduğunu ve seni anlayabiliyorum canım. öğleye doğru şişmiş gözler ve dehşet bir baş ağrısıyla kalkıyorum. gündüz uyuma imkanım hiç yok. Elvan uyurken ancak günlük işlerimi yapıyorum. okulların açılmasıyla umarım sen de bir düzene girersin. ben de kim bilir ne zaman... :)))

bu arada elişleri şahane olmuş. minik ellerin emeğine sağlık. sevgiler yolluyorum canım. görüşürüz...

kubra zeynep kara dedi ki...

ne güzel olmuş bunlar cıvıl cıvıl hele minik ellerden çıkınca:)

zehra dedi ki...

gene dokturmus senın yavrular bakıyorumda :)

Nezihe Ak İnci dedi ki...

Miniklerinizin ellerine saglik ikisi de cok guzel olmus. Bu ara da karikature de bayildim! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
site ekle site ekle Site Ekle